Mistä ovat geishapallot

Geishapallo on naisten seksilelu, muodoltaan geishapallo pieni, pyöreä, yleensä metallinen esine, joka työnnetään emättimeen seksuaalista nautintoa varten. Niitä kutsutaan joskus myös nimellä ben wa -pallot, rakkauspallot tai nautintopallot. Geishapallojen sanotaan olevan peräisin Japanista, jossa geishat käyttivät niitä seksuaalisen nautinnon ja tyydytyksen lisäämiseksi.

Nykyään geishapalloja käyttävät naiset kaikkialla maailmassa keinona parantaa seksuaalista terveyttään ja lisätä seksuaalista nautintoa. Jotkut naiset käyttävät niitä kegel-harjoituksiin, jotka auttavat vahvistamaan lantionpohjan lihaksia. Toiset nauttivat yksinkertaisesti tunteesta, kun pallot liikkuvat heidän sisällään.

Käytitpä niitä sitten kegel-harjoituksiin tai seksuaaliseen nautintoon, geishapallot voivat olla hauska ja nautinnollinen tapa parantaa seksielämääsi.

Mitä geishapallot ovat?

Geishapallot ovat pieniä, munanmuotoisia seksileluja, jotka työnnetään emättimeen. Ne on yleensä valmistettu silikonista tai muovista, ja ne on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Geishapalloja käytetään parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

Geishapallot on nimetty japanilaisten geishojen mukaan, jotka olivat tunnettuja esiintymistaidoistaan ja seksuaalisesta kyvykkyydestään. Geishapallojen ensimmäinen kirjattu käyttö ajoittuu 1500-luvulle, jolloin japanilaiset kurtisaanit käyttivät niitä emättimen lihaskunnon ylläpitämiseen. Geishapallot olivat suosittuja myös Kiinassa ja Koreassa, ja niitä tunnettiin monilla eri nimillä, kuten ben wa -palloilla, rakkauspalloilla ja nautintopalloilla.

Nykyään geishapalloja käyttävät usein naiset, jotka haluavat parantaa emättimen lihaskuntoa. Myös pariskunnat käyttävät niitä keinona lisätä lisämaustetta seksielämäänsä. Geishapalloja voidaan käyttää yhdynnän aikana tai niitä voidaan käyttää soololeikkeihin. Monet naiset nauttivat tunteesta, kun pallot liikkuvat heidän sisällään, ja jotkut sanovat, että se auttaa heitä saavuttamaan orgasmin nopeammin ja helpommin.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan geishapalloja, on muutama asia, jotka sinun kannattaa pitää mielessä. Varmista ensinnäkin, että ostat pallot, jotka on valmistettu keholle turvallisista materiaaleista, kuten silikonista tai muovista. Toiseksi, jos käytät geishapalloja ensimmäistä kertaa, aloita geishapalloilla.

Miten niitä käytetään?

Geishapallot ovat pieniä, munanmuotoisia seksileluja, jotka työnnetään emättimeen. Ne on yleensä valmistettu silikonista tai muovista, ja ne on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Geishapalloja käytetään parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

Geishapallon käyttäminen edellyttää, että se työnnetään emättimeen. On tärkeää varmistaa, että pallo on voideltu kunnolla ennen sen asettamista. Kun pallo on työnnetty sisään, voit alkaa supistaa ja rentouttaa lantionpohjan lihaksia. Tämä auttaa kiinteyttämään ja vahvistamaan lihaksia. Voit käyttää geishapalloja myös seksuaaliseen nautintoon asettamalla ne sisään ja liikuttelemalla niitä ympäriinsä stimuloidaksesi G-pistettä tai muita herkkiä alueita.

Mitä hyötyä geishapallojen käytöstä on?

Geishapallojen käytöstä on monia etuja. Ensinnäkin ne voivat parantaa lantionpohjan lihaskuntoa. Tämä on erityisen hyödyllistä synnyttäneille naisille, sillä lantionpohjan lihakset voivat heiketä ja venyä synnytyksen jälkeen. Geishapallot voivat myös auttaa ehkäisemään inkontinenssia.

Toinen geishapallojen käytön hyöty on, että ne voivat lisätä seksuaalista nautintoa. Pallot stimuloivat G-pistettä ja voivat myös stimuloida klitorista. Monet naiset kokevat, että geishapallojen käyttö seksin aikana auttaa heitä saavuttamaan orgasmin.

Lopuksi geishapallot voivat olla erinomainen tapa rentoutua ja purkaa stressiä. Palloja voidaan käyttää hierontaan tai ne voidaan yksinkertaisesti asettaa ja jättää sisään, jotta ne tuottavat täyteläisyyden ja rentoutumisen tunteen.

Kuten näet, geishapallojen käytöstä on monia etuja. Jos etsit keinoa parantaa lantionpohjan lihasten sävyä, lisätä seksuaalista nautintoa tai yksinkertaisesti rentoutua ja rentoutua, geishapallot voivat olla täydellinen ratkaisu sinulle.

Miten voin käyttää geishapalloja seksielämäni parantamiseen?

Geishapallot ovat pieniä, munanmuotoisia seksileluja, jotka työnnetään emättimeen. Ne on yleensä valmistettu silikonista tai muovista, ja ne on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Geishapalloja käytetään parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

On monia tapoja käyttää geishapalloja seksielämän parantamiseen. Voit esimerkiksi käyttää niitä lantionpohjan lihaskunnon parantamiseen. Tämä voi johtaa parempaan seksuaaliseen toimintaan ja voimakkaampiin orgasmeihin. Lisäksi geishapalloja voi käyttää seksuaaliseen nautintoon. Ne voidaan asettaa emättimeen ja käyttää seksin tai itsetyydytyksen aikana. Pallot voivat lisätä uusia tuntemuksia ja auttaa saavuttamaan voimakkaampia orgasmeja.

Jos haluat parantaa seksielämääsi, geishapallot ovat erinomainen vaihtoehto. Ne ovat suhteellisen edullisia ja helppokäyttöisiä. Lisäksi ne tarjoavat monenlaisia hyötyjä, lihasjänteyden parantumisesta lisääntyneeseen seksuaaliseen nautintoon.

Mitä erilaisia geishapalloja on saatavilla?

Markkinoilla on saatavilla monia erilaisia geishapalloja. Yleisin tyyppi on silikoni- tai muovipallo, joka on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Nämä pallot ovat yleensä hyvin pieniä, ja ne voidaan työntää emättimeen helposti. Niitä käytetään usein parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

Toinen geishapallotyyppi on metallipallo. Nämä pallot ovat yleensä suurempia kuin silikoni- tai muovipallot, ja ne on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Niitä käytetään usein parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

Viimeinen geishapallotyyppi on lasipallo. Nämä pallot ovat yleensä suurimpia pallotyyppejä, ja ne on täytetty joko vedellä tai ilmalla. Niitä käytetään usein parantamaan lantionpohjan lihaskuntoa, ja niitä voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon.

Miten valitsen minulle sopivat geishapallot?

Geishapalloja valittaessa on otettava huomioon muutamia asioita. Ensimmäinen on materiaali. Geishapallot on tyypillisesti valmistettu joko silikonista tai muovista. Silikoni on vartalolle turvallista ja helppo puhdistaa, mutta se voi olla muovia kalliimpaa. Muovi on myös vartalolle turvallista, mutta se ei ehkä ole yhtä helppo puhdistaa. Toinen huomioon otettava asia on koko. Geishapalloja on erikokoisia, joten on tärkeää valita sinulle sopiva koko. Kolmas huomioon otettava asia on täyte. Geishapallot voidaan täyttää joko vedellä tai ilmalla. Vedellä täytetyt geishapallot ovat yleensä raskaampia ja tarjoavat enemmän vastusta, kun taas ilmalla täytetyt geishapallot ovat yleensä kevyempiä ja helpompia käyttää. Neljäs huomioon otettava asia on kiinteys. Geishapallot voivat olla joko kiinteitä tai pehmeitä. Kiinteät geishapallot tarjoavat enemmän vastusta ja voivat olla vaikeampia käyttää, kun taas pehmeät geishapallot ovat yleensä helpompia käyttää. Viides ja viimeinen huomioon otettava asia on hinta. Geishapallojen hinta voi vaihdella muutamasta dollarista muutamaan sataan dollariin. On tärkeää valita geishapallo, joka sopii budjettiisi.

Miten hoidan geishapalloja?

Geishapallojen hoitamiseksi ne on puhdistettava jokaisen käyttökerran jälkeen. Voit tehdä sen käyttämällä lämmintä vettä ja mietoa saippuaa tai voit ostaa erityisen lelunpuhdistusaineen. Muista huuhdella ne hyvin ja kuivata ne ennen niiden säilyttämistä. On myös tärkeää säilyttää ne viileässä ja kuivassa paikassa. Jos huomaat geishapalloissa halkeamia tai vaurioita, hävitä ne ja osta uudet.

Liittyykö geishapallojen käyttöön riskejä?

Geishapallojen käyttöön liittyy muutamia riskejä. Ensinnäkin, jos ne on valmistettu silikonista tai muovista, ne voivat rikkoutua emättimen sisällä ja aiheuttaa voimakasta kipua. Toiseksi, jos ne on täytetty vedellä, ne voivat vuotaa ja aiheuttaa emättimen ärsytystä. Lopuksi, jos niitä ei käytetä oikein, ne voivat heikentää lantionpohjan lihaksia liikaa.

Mitkä ovat suosituimpia markkinoilla olevia geishapalloja?

Markkinoiden suosituimpia geishapalloja ovat Lelo Luna Beads, Je Joue Ami ja We-Vibe Bloom.

Lelo Luna Beads on valmistettu vartalolle turvallisesta silikonista, ja niitä on saatavana kahta kokoa. Ne on suunniteltu asetettavaksi emättimeen ja käytettäväksi lantionpohjan lihaskunnon parantamiseen. Helmet ovat painotettuja, joten ne tarjoavat vastusta, kun liikkeitä tehdään. Lelo Luna Beads -helmiä voi käyttää myös seksuaaliseen nautintoon, sillä ne voivat stimuloida G-pistettä tai klitorista.

Je Joue Ami on kolmen silikonipallon setti, joita on saatavilla kolmessa eri koossa. Ne on suunniteltu työnnettäväksi emättimeen ja käytettäväksi lantionpohjan lihaskunnon parantamiseen. Je Joue Ami -palloja voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon, sillä ne voivat stimuloida G-pistettä tai klitorista.

We-Vibe Bloom on kahden silikonipallon sarja, joita on saatavana kahdessa koossa. Ne on suunniteltu työnnettäväksi emättimeen ja käytettäväksi lantionpohjan lihaskunnon parantamiseen. We-Vibe Bloomia voidaan käyttää myös seksuaaliseen nautintoon, sillä ne voivat stimuloida G-pistettä tai klitorista.

Miten voin tehdä omat geishapallot?

Yksi tapa tehdä omia geishapalloja on ostaa erityisesti tähän tarkoitukseen suunniteltu muotti. Näitä muotteja löytyy verkosta tai joistakin seksilelukaupoista. Toinen tapa valmistaa geishapallot on käyttää kahta samankokoista pientä palloa, esimerkiksi kuulaa.

Pallojen tekeminen aloitetaan sekoittamalla silikoni- tai muovimateriaali keskenään. Voit käyttää tähän sekoitinta tai lusikkaa. Kun materiaali on sekoitettu, kaada se suppilolla muottiin. Täytä muotti, kunnes se on hieman palloja korkeammalla. Tee sitten hammastikulla tai muulla terävällä esineellä pieni reikä jokaisen pallon keskelle.

Aseta pallot seuraavaksi muottiin. Varmista, että tekemäsi reiät ovat linjassa muotissa olevien reikien kanssa. Laita sitten muotti pakastimeen noin tunniksi. Kun pallot ovat jäätyneet, irrota ne muotista ja säilytä niitä ilmatiiviissä astiassa.

Kun haluat käyttää palloja, työnnä ne emättimeen. Niitä voi käyttää liukuvoiteen kanssa tai ilman. Parhaan tuloksen saat, kun supistat lantionpohjan lihaksia pitäessäsi palloja paikallaan.

Jätä kommentti