Itsetyydytys vinkkejä

Itsetyydytys on terveellistä ja normaalia seksuaalista toimintaa, josta voi olla paljon hyötyä sekä miehille että naisille. Tästä huolimatta monet ihmiset tuntevat edelleen häpeää tai syyllisyyttä, kun kyse on itsensä tyydyttämisestä. Jos haluat lisätä sooloseksielämääsi hieman enemmän jännitystä, tässä on muutamia vinkkejä, joita voit kokeilla.

Kokeile erilaisia tekniikoita ja nopeuksia. Monet ihmiset huomaavat nauttivansa erityyppisestä stimulaatiosta masturboidessaan kuin harrastaessaan pariseksiä. Tämä on täydellinen tilaisuus kokeilla erilaisia tekniikoita ja nopeuksia ja selvittää, mikä saa sinut kiihottumaan.

Älä pelkää olla luova. Käytä mielikuvitustasi ja anna itsesi tutkia. Tämä on tilaisuutesi kokeilla uusia asioita ja selvittää, mistä pidät ilman

Erilaiset tekniikat ja nopeudet nautinnollisempaan masturbaatioon.

Yksi itsetyydytyksen hienouksista on se, että sääntöjä ei ole olemassa. Voit mennä niin nopeasti tai hitaasti kuin haluat, käyttää käsiäsi, lelua tai mitä tahansa muuta, mikä tuntuu hyvältä. Kokeileminen on avainasemassa, kun haluat selvittää, mikä saa sinut kiihottumaan.

Tästä huolimatta tässä on muutamia erilaisia tekniikoita ja nopeuksia, joita voit kokeilla seuraavalla kerralla, kun masturboit:

1. Nopea ja raivokas lähestymistapa: Tässä on kyse siitä, että menet niin nopeasti kuin voit päästäksesi maaliin. Joillekin ihmisille tämä on ainoa tapa saada orgasmi. Jos huomaat pääseväsi lähelle orgasmia, mutta et aivan perille, jatka nopeammin.

2. Hidas ja tasainen lähestymistapa: Tämä on vastakohta nopealle ja hurjalle lähestymistavalle. Mene niin hitaasti kuin pystyt ja keskity jokaiseen tuntemukseen. Tämä on loistava tapa pidentää kokemusta ja tehdä siitä entistäkin intensiivisempi.

3. Pysäytä ja aloita -lähestymistapa: Tämä on loistava tapa rakentaa räjähtävää orgasmia. Aloita masturbointi ja lopeta sitten juuri ennen kuin saavutat orgasmin. Vedä muutama syvä hengitys ja aloita sitten uudelleen. Toista tämä muutaman kerran ennen kuin annat itsesi mennä yli äyräiden.

4. Edging-lähestymistapa: Tämä on samanlainen kuin stop-and-start-lähestymistapa, mutta sen sijaan, että lopettaisit kokonaan, hidastat vain. Tämäkin on loistava tapa valmistautua intensiivisempään orgasmiin.

5. Kädet vapaana -lähestymistapa

Itsetyydytyksen luovuus – käytä mielikuvitustasi tutkimiseen.

Itsetyydytyksessä ei ole vääriä tapoja tehdä sitä. Käytitpä sitten käsiäsi, seksileluja tai mielikuvitusta, ainoa tavoite on miellyttää itseäsi. Joskus voi kuitenkin olla hyödyllistä olla hieman luova ja tutkia erilaisia tapoja masturboida.

Tässä on muutamia ideoita, joiden avulla pääset alkuun:

1. Käytä mielikuvitustasi: Fantasiointi suosikkiseksiskenaarioistasi voi olla hyvä tapa kiihottua ja saavuttaa orgasmi. Kuvittelitpa sitten itsesi suosikkijulkkiksesi tai fantasiahahmosi kanssa, anna mielesi villiintyä ja katso, mihin se vie sinut.

2. Kokeile erilaisia tekniikoita: Kokeile erilaisia iskuja ja nopeuksia nähdäksesi, mikä tuntuu sinusta parhaalta. Voit myös kokeilla erilaisia paineita käyttämällä sormia, kämmentä tai jopa tyynyä tuntemuksen vaihtelemiseksi.

3. Ota mukaan seksileluja: Seksilelut voivat olla loistava tapa lisätä uusia tuntemuksia ja jännitystä itsetyydytykseen. olipa sitten käytössä dildo, vibraattori tai vaikka anaalikoukku, seksilelut voivat auttaa sinua saavuttamaan uusia nautinnon tasoja.

4. Käytä visuaalista stimulaatiota: Monien mielestä on hyödyllistä katsoa pornoa tai eroottisia videoita masturboidessaan. Tämä voi tarjota visuaalista stimulaatiota ja auttaa sinua kiihottumaan enemmän.

5. Keskity hengitykseen: Syvien, hitaiden hengitysten ottaminen voi auttaa sinua rentoutumaan ja pääsemään meditatiivisempaan tilaan. Tämä voi auttaa sinua keskittymään tuntemaasi nautintoon ja helpottaa saavuttamaan

itsetyydytys ja pariseksi – miten ne eroavat toisistaan ja mitä voit oppia kummastakin.

Itsetyydytys ja parisuhdeseksi ovat kaksi hyvin erilaista asiaa. Vaikka molempiin liittyy seksuaalista nautintoa, ne eroavat toisistaan muutamalla keskeisellä tavalla.

Ensinnäkin itsetyydytys on soolotoimintaa, kun taas seksiä harrastetaan yleensä kumppanin kanssa. Tämä tarkoittaa, että masturboidessasi olet yksin vastuussa omasta nautinnostasi. Voit ottaa aikaa ja tutkia kehoasi ilman, että sinun tarvitsee huolehtia siitä, että miellytät jotakuta toista.

Lisäksi itsetyydytys voi olla hyvä tapa oppia lisää omista seksuaalisista reaktioistasi. Voit kokeilla erilaisia tekniikoita ja selvittää, mikä tuntuu itsestäsi parhaalta. Tämän tiedon voi sitten siirtää parisukupuoleen, mikä tekee siitä nautinnollisempaa sekä sinulle että kumppanillesi.

Lopuksi, itsetyydytys on hyvä tapa lievittää seksuaalista jännitystä. Sitä voi tehdä aina, kun tuntee tarvetta, ilman että tarvitsee koordinoida kumppanin kanssa. Tämä voi olla loistava tapa vähentää stressiä ja parantaa yleistä hyvinvointia.

Jos haluat parantaa seksielämääsi, sekä itsetyydytyksen että parisuhdeseksin tutkiminen on hyvä paikka aloittaa. Kummallakin on omat hyötynsä, joita voidaan käyttää seksuaalisten kokemusten parantamiseen.

Itsetyydytyksen hyödyt – miksi se on hyväksi sinulle!

Itsetyydytys tarjoaa paljon etuja, jotka usein jätetään huomiotta. Ensinnäkin se voi auttaa vähentämään stressiä ja jännitystä. Se voi myös auttaa sinua oppimaan enemmän omasta kehostasi ja siitä, mikä tuntuu sinulle hyvältä. Lisäksi itsetyydytys voi auttaa lisäämään verenkiertoa sukupuolielimiin, mikä voi parantaa seksuaalista toimintaa. Ja viimeisenä muttei vähäisimpänä, masturbointi voi yksinkertaisesti olla hauskaa! Joten miksi et kokeilisi sitä ja näkisit itse, mistä kaikessa hössötyksessä on kyse?

Itsetyydytykseen liittyvän häpeän tai syyllisyyden voittaminen – miksi sitä ei tarvitse hävetä.

Itsetyydytys on pitkään nähty asiana, jota pitää hävetä. Tämä koskee erityisesti naisia, joille on opetettu, että masturbointi on ”likaista” tai ”väärin”. Totuus on kuitenkin se, ettei masturboimisessa ole mitään väärää. Se on normaali ja terve osa seksuaalista kehitystä.

On useita syitä, miksi ihmiset saattavat tuntea itsetyydytykseen liittyvää häpeää tai syyllisyyttä. Ehkä heidät on kasvatettu uskonnollisessa tai kulttuurisessa ympäristössä, joka paheksuu itsensä tyydyttämistä. Tai ehkä heille on kerrottu, että masturbointi on vain ihmisille, jotka eivät löydä kumppania.

Oli syy mikä tahansa, on tärkeää muistaa, ettei masturbaatiota tarvitse hävetä. Se on terve tapa tutkia omaa seksuaalisuutta ja oppia, mistä pitää ja mistä ei pidä. Se voi myös olla hyvä tapa lievittää stressiä tai yksinkertaisesti rentoutua.

Jos kamppailet itsetyydytykseen liittyvän häpeän tai syyllisyyden voittamisen kanssa, tässä on muutamia asioita, jotka voivat auttaa:

Puhu tunteistasi jollekin luotettavalle henkilölle. Tämä voi olla ystävä, perheenjäsen, terapeutti tai kuka tahansa muu, jonka kanssa tuntuu mukavalta puhua.

Kouluta itseäsi itsetyydytyksestä. On olemassa paljon resursseja, jotka voivat auttaa sinua oppimaan lisää aiheesta.

Haasta itsetyydytystä koskevat uskomuksesi. Jos tunnet häpeää tai syyllisyyttä sen vuoksi, mitä sinulle on kerrottu, voi olla aika kyseenalaistaa nämä uskomukset.

Keskustele itsetyydytyksestä kumppanisi kanssa. Jos olet

Jätä kommentti