Mies ei halua seksiä

Mies ei halua seksiä. Tämä on yleinen väärinkäsitys. Tosiasia on, että mies haluaa seksiä, mutta ei aina. Aivan kuten naiset, miehetkin käyvät läpi seksuaalisen halun syklejä. Nuorempina he haluavat seksiä yleensä useammin. Iän myötä heidän libidonsa vähenee. Miehen seksuaaliseen halukkuuteen voivat vaikuttaa monet tekijät, kuten stressi, väsymys, parisuhdeongelmat ja tietyt lääkkeet. Jos mies ei ole kiinnostunut seksistä, se ei tarkoita, että hänessä olisi jotain vikaa. Hän saattaa vain käydä läpi matalasuhdannetta.

Myytti siitä, että mies ei halua seksiä

On yleinen harhaluulo, että mies ei halua seksiä. Totuus on, että haluamme sitä vain omilla ehdoillamme. Haluamme olla aloitteentekijöitä, olla ne, jotka hallitsevat. Ja kun emme tunne olevamme, voimme vaikuttaa välinpitämättömiltä.

Kyse ei ole siitä, ettemme haluaisi seksiä, vaan siitä, ettemme halua tuntea, että meidät pakotetaan siihen. Haluamme, että meidät halutaan sellaisena kuin olemme, emme vain sen vuoksi, mitä voimme tehdä sängyssä. Naiset, kun miehenne seuraavan kerran vaikuttaa kiinnostumattomalta seksiin, kysykää ensin, miten hänen päivänsä sujui. Osoita hänelle, että välität hänestä ja haluat olla hänen kanssaan yhteydessä syvemmällä tasolla. Kerro hänelle sitten, että pidät häntä seksikkäänä ja haluat repiä hänen vaatteensa pois. Hän on kuin tahna käsissäsi.

Se, että miehen libido muuttuu ajan myötä.

Miehen libido on hassu asia. Se on kuin valokytkin; se voi olla päällä tai pois päältä, ja se voi muuttua päivästä toiseen tai jopa tunnista tuntiin. Joillakin miehillä seksi on aina mielessä, kun taas toisilla se on ohimenevä ajatus, joka tulee mieleen vain silloin, kun he näkevät viehättävän henkilön tai ajattelevat erityisen miellyttävää kokemusta.

Ei ole olemassa oikeaa tai väärää, kun on kyse siitä, kuinka usein ajattelet tai haluat seksiä. Jos kuitenkin huomaat, että libidosi on vähentynyt merkittävästi, se voi olla merkki taustalla olevasta terveydentilasta. Esimerkiksi alhainen testosteronitaso on yleinen syy miesten alhaiseen libidoon. Jos olet huolissasi libidostasi, keskustele lääkärisi kanssa.

Tekijät, jotka voivat vaikuttaa miehen seksuaaliseen halukkuuteen

Ei ole mikään salaisuus, että miehen seksihalu voi vaihdella koko elämän ajan. Vaikka on monia tekijöitä, jotka voivat vaikuttaa miehen libidoon, tässä on joitakin yleisimpiä:

1. Stressi: Ei ole yllätys, että stressi voi vaikuttaa seksihalukkuuteen. Kun tunnet olosi ylivoimaiseksi tai ahdistuneeksi, kehosi on ”taistele tai pakene” -tilassa, mikä tarkoittaa, että kehosi keskittyy selviytymiseen eikä seksiin.

2. Masennus: Masennus voi myös johtaa seksihalujen vähenemiseen. Masennus voi aiheuttaa kiinnostuksen menettämistä aiemmin nauttimissasi toiminnoissa, myös seksissä.

3. Lääkkeet: Jotkut lääkkeet voivat häiritä seksuaalista toimintaa, mukaan lukien korkean verenpaineen, masennuksen ja ahdistuksen hoitoon käytettävät lääkkeet.

4. Unen puute: Riittävä unen saanti on ratkaisevan tärkeää terveen seksihalun kannalta. Kun olet väsynyt, olet vähemmän todennäköisesti seksinhaluinen.

5. Alkoholi: Vaikka lasillinen viiniä saattaa saada sinut tuulelle, liika alkoholi voi itse asiassa johtaa erektiohäiriöihin.

6. Sairaus: Sairaus, kuten flunssa tai flunssa, voi vähentää libidoa. Kun et voi hyvin, olet todennäköisesti vähemmän kiinnostunut seksistä.

7. Suhdeongelmat: Jos sinulla on ongelmia parisuhteessasi, voi olla vaikea päästä seksin makuun. Jos tunnet olevasi irrallaan kumppanistasi,

Miksi mies voi menettää kiinnostuksensa seksiin

Monet eri tekijät voivat vaikuttaa siihen, että mies menettää kiinnostuksensa seksiin. Matalat testosteronitasot voivat esimerkiksi aiheuttaa seksihalun vähenemisen. Muita mahdollisia syitä ovat stressi, ahdistus, masennus, parisuhdeongelmat ja väsymys. Joissakin tapauksissa mies voi yksinkertaisesti olla seksuaalisesti vähemmän aktiivinen kuin ennen. Tämä voi johtua monista syistä, kuten iästä tai elämäntapamuutoksista. Jos olet huolissasi seksihalustasi, keskustele lääkärisi kanssa. Hän voi auttaa sinua tunnistamaan mahdolliset perimmäiset syyt ja suositella hoitovaihtoehtoja.

Miten käsitellä alhaista sukupuoliviettiä

On normaalia, että seksihalusi vaihtelee koko elämäsi ajan. Jos olet huolissasi libidostasi, voit tehdä useita asioita parantaaksesi seksihalujasi.

Jos sinulla on alhainen seksuaalinen halu, ensimmäinen askel on keskustella lääkärisi kanssa. On olemassa useita sairauksia, jotka voivat aiheuttaa alhaista seksuaalista halukkuutta, joten on tärkeää sulkea pois kaikki taustalla olevat lääketieteelliset syyt.

Kun olet sulkenut pois kaikki lääketieteelliset syyt, voit tehdä monia asioita parantaaksesi seksihalujasi. Jos seksi ei kiinnosta sinua, yritä selvittää, mistä kiinnostuksen puute johtuu. Se voi olla niinkin yksinkertainen asia kuin stressi tai väsymys. Jos pystyt tunnistamaan syyn, voit yrittää löytää keinoja sen vähentämiseksi tai poistamiseksi.

On myös olemassa useita elämäntapamuutoksia, joilla voit lisätä seksihalujasi. Liikunta voi nostaa testosteronitasoasi, mikä voi parantaa seksihalujasi. Terveellinen ruokavalio ja riittävä uni voivat myös parantaa libidoasi. Jos tupakoit, tupakoinnin lopettamisella voi myös olla myönteinen vaikutus seksihaluusi.

Jos kamppailet edelleen alhaisen seksuaalisen halukkuuden kanssa, käytettävissä on useita hoitomuotoja. Hormonihoito voi olla tehokas joillekin naisille. On myös olemassa lääkkeitä, jotka voivat parantaa sukupuoliviettiäsi. Keskustele lääkärisi kanssa vaihtoehdoistasi, jotta löydät sinulle parhaiten sopivan hoidon.

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Mies ei halua seksiä

Mikä saa miehen syttymään?

Näillä keinoilla saat kumppanisi käymään kuumana ja himoitsemaan sinua:

 1. Esittele parhaita puoliasi. …
 2. Kehu kumppaniasi. …
 3. Luota ääneesi. …
 4. Katso häntä syvälle silmiin. …
 5. Käytä ruokaa apunasi. …
 6. Kerro hänelle, mitä haluat ja miten sen haluat. …
 7. Ehdota yllättäviä paikkoja. …
 8. Älä tuijota kelloa.

Mistä tiedät ettei mies ole kiinnostunut?

Hän ei pahemmin kysele sinun kuulumisia. Hän ei halua tutustua sinuun lähemmin eikä ottaa selvää kuka oikein olet, mitä harrastat, mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmistasi, saatikka haasteistasi. Hän ei näe vaivaa muistaa sinulle tärkeitä asioita, koska todellisuudessa hän välittää vain itsestään.

Mikä lisää seksuaalista halua?

Eikö tee mieli? 10 päivittäistä tapaa, joilla saat seksihalut palaamaan

 1. Jakakaa kotityöt. …
 2. Sulkekaa makuuhuoneen ovi.
 3. Rentoudu ennen seksiä …
 4. Lopeta tupakointi. …
 5. Syö terveellisesti.
 6. Korota libidoa lautaselta käsin. …
 7. Pohtikaa parisuhdettanne. …
 8. Liikkukaa.

Miten dominoida miestä sängyssä?

Dominoivan seksin kiihottavuus perustuu valta-asetelmaan. Toinen määrää tahdin, toinen tottelee ja nautiskelee. Raja kiihottavan dominoinnin ja kömpelön käskytyksen välillä on joskus hiuksenhieno. Ennen kuin sidot kumppanisi sänkyyn, on tärkeää, että sisäistät dominoinnin idean ajatus- ja tunnetasolla.

Miksi mies ei halua suudella?

Jos suutelua ei tapahdu seksin aikana, voi hyvinkin kyseessä olla vain seksi ilman sen kummempia tunteita. Itse, koska en juurikaan harrasta irtosuhteita, niin yleensä suutelen.” ”Osa miehistä skippaa suutelun, jos ennen sitä on ollut suuseksiä, joten tämä jatkuu myös seksin aikana.

Miten hurmata mies sängyssä?

Anna hänen pitää ohjat käsissään

Mies haluaa olla raaka ja eläimellinen kanssasi, mutta hänen täytyy tietää, että sinä haluat sitä myös. Suutele miestäsi viettelevästi ja vetäydy sitten kauemmas. Sano hänelle, että jos hän haluaa lisää, hänet täytyy tulla ottamaan, sanoo Brame.

Miten saa miehen innostumaan?

Pienikin hipaisu voi laukaista uskomattoman halukkuuden. Nainen voi myös ohimennen vaikka jotenkin kiertäen sanoa, että hänellä on halukas olo. Miestä ei pidä myöskään unohtaa itse seksin aikana ja odottaa, että mies tyydyttää sinut. Mies varmasti innostuu enemmän, jos näytät, että haluatkin tyydyttää hänet.

Mitä sanoa miehelle sängyssä?

Kun haluan puhua tuhmia ja kiihottaa kumppaniani, tykkään luoda jonkinlaisen tilanteen, jossa vain hän voi tyydyttää tarpeen. Joten sanon rakas, tarvitsen sinua nyt tai olen valmis sinulle. Se on niin yksinkertainen ja niin tehokas.

Mitä mies haluaa kuulla naiselta?

Vastausten perusteella mies haluaa kuulla etenkin sen, että nainen haluaa juuri häntä ja juuri nyt. Jopa 30 prosenttia vastaajista halusi kuulla mieluiten lauseen ota minut kovemmin. Myös lauseet haluan sinua sekä tunnut niin kovalta olivat miesten suuressa suosiossa.

Mistä tunnistaa hyvän miehen?

15 Varmaa merkkiä siitä, että olet löytänyt hyvän miehen

 • Hän antaa rakkautensa näkyä. …
 • Hän on aina tukenasi. …
 • Hän inspiroi sinua. …
 • Hän tekee töitä ansaitakseen luottamuksesi. …
 • Hän saa sinut tuntemaan itsesi kauniiksi. …
 • Hän tekee olosi turvalliseksi. …
 • Hän tekee myös pienet asiat. …
 • Hän ei mene koskaan liian pitkälle.

Mistä tietää että mies on ihastunut sinuun?

Jos mies on kiinnostunut, huomaat hänen usein nojaavan sinua kohti. Se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut tekemään lähempää tuttavuutta. Lähes tahattomilta vaikuttavat hipaisut käsivarteen, jalkaa tai polveen ovat myös hyvä merkki. Rakkaus on vastavuoroista sekä tunteiden että kehojen kohdalla.

Mistä tietää että mies on rakastunut sinuun?

Hän haluaa tietää sinusta kaiken, haluaa tavata perheesi ja tututua ystäviisi ja on erittäin kiinnostunut elämästäsi, ajatuksistasi, tunteistasi, toiveistasi ja unelmistasi. Jos hän on todella rakastumassa sinuun, hän on erittäin kiinnostunut kaikesta sinuun ja maailmaasi liittyvistä asioista.

Mistä tietää onko mies kiinnostunut viestit?

Hän kysyy paljon kysymyksiä

Jos kiinnostuksen kohteesi kyselee esimerkiksi päiväsi kulusta, osoittaa se, että hän haluaa olla tietoinen, miten sinulla menee elämässäsi. Ja jos hän kyselee personoituja kysymyksiä viestitse, hän luultavasti haluaa oppia tuntemaan sinut syvemmällä tasolla.

Mikä lisää miehen seksihaluja?

Yksi tavallisimmista ja perinteisimmistä avuista ovat sukupuoliviettiä tehostavat luonnontuotteet.

Jos olet mies ja haluat parantaa seksielämääsi, kannattaa lisätä seuraavat tuotteet arjen ruokavalioon.

 1. Ginseng. …
 2. Manteli. …
 3. Parsa. …
 4. Avokado. …
 5. Kaneli. …
 6. Inkivääri. …
 7. Hunaja. …
 8. Osterit.

Miksi seksi ei enää tunnu miltään?

Halu on läheisyyttä

Naisen seksuaalista haluttomuutta voi aiheuttaa myös kipu, hormonaaliset syyt tai kostumisongelma. Myös kyvyttömyys saada orgasmi voi vähentää haluja. Seksologi Leena Hattusen mukaan moni nainen sanoo, ettei yhdyntä tunnu miltään. Se johtuu siitä, että klitoris erektoituu, ei vagina.

Milloin nainen haluaa seksiä eniten?

Ovulaatio tapahtuu 12-24 tunnin aikana noin kaksi viikkoa ennen kuukautisia. Ovulaation aikana munasolu irtoaa ja on valmis hedelmöittymään. ”Jos tätä ajatelleen evoluution kannalta, voisimme olettaa, että se kierron aika, kun seksihalut ovat korkeimmillaan, on myös aika, jolloin on todennäköisintä tulla raskaaksi.

Kauanko miehen pitää kestää sängyssä?

22 prosenttia tutkimukseen osallistuneista miehistä jaksoi puurtaa sängyssä 0–3 minuutin ajan. 54 prosenttia miehistä ahersi petileikkien parissa 4–11 minuuttia. 24 prosenttia miehistä harrasti seksiä yli 12 minuutin ajan. Mediaanimies ehti harrastaa seksiä ennen orgasmia 6 minuutin ajan.

Miten olla itsevarma sängyssä?

Luo tunnelmaa, siivoa ja panosta alusvaatteisiin – 9 keinoa kasvattaa itsevarmuutta sängyssä

 1. Käy alusvaateostoksilla. …
 2. Testatkaa uutta asentoa, seksileluja tai muuta rutiineista poikkeavaa. …
 3. Vaikka pistäisi kattovalon pois päältä, kannattaa jättää päälle esimerkiksi yölamppu tai sytyttää kynttilöitä.

Miten mies voi kestää pidempään sängyssä?

”Minuuttimiehiä” Akira kehottaakin turvautumaan vaihtelevuuteen naisen tyydyttämisessä. – Anna kumppanillesi suuseksiä, käytä sormiasi, käytä leluja, puhu tuhmia ja niin edespäin. Jos olette harrastamassa seksiä ja tunnet olevasi lähellä, pidä tauko ja anna hänelle suuseksiä – sitä arvostetaan aina.

Miksi Pussailu on kivaa?

Dopamiinin lisäksi suudellessa aivoissa vapautuu noradrenaliinia, joka saa pupillit laajenemaan, sykkeen kohoamaan ja verenkierron lisääntymään. Sylki sisältää myös testosteronia, joka saattaa osaltaan lisätä seksuaalista halukkuutta ja edistää suutelusta siirtymistä seksuaaliseen kanssa käymiseen.

Miten aloittaa pussailu?

Puhe on tärkeää… Mun mielestä ei kannata heti noin vaan alkaa suutelemaan. Muuten mies voi luulla että olet kiihottunut ja haluat ’sitä’ Joten ensin täytyy katsoa toisiaan silmiin kauan kunnes mies/nainen tajuaa että rakastavat toisiaan. ei kannata alkaa suutelemaan kiihkeesti,Vaan rauhallisesti.

Miten vihjailla miehelle?

Naisen kannattaa vihjailla miehelle tuhmia kesken kauppareissun tai aamupalan. Pyydä kumppani suihkuun tai päiväunille. Pieni silmäpeli ja kivat alusvaatteet auttavat asiaa huomattavasti. On mukava vaihtaa vaatteita kesken päivää ja vilauttaa samalla uutta korsettia elämänkumppanille.

Miksi mies käyttäytyy tylysti?

Vakavan tai muodollisen käytöksen taustalla saattaa kuitenkin olla vain pelko orastavan suhteen kariutumisesta. Kehuskelulla mies voi yrittää pönkittää omaa arvoaan sinun silmissäsi. Joskus taas miehet eivät yksinkertaisesti tajua, että huumori ei ihan uponnut.

Miten mies osoittaa tunteensa?

Tunnistatko miesten 10 tapaa osoittaa ihastumista?

 • Hän avautuu sinulle. …
 • Hän tekee likaiset työt. …
 • Hän pyytää apuasi. …
 • Hän suukottelee sinua julkisesti. …
 • Hän valitsee juuri oikean lahjan. …
 • Hän esittelee sinut perheelleen. …
 • Tapaat hänen ystävänsä …
 • Hän haluaa tutustua lähipiiriisi.

Miten näyttää että on kiinnostunut?

Näillä keinoilla voit osoittaa ihastuksellesi olevasi kiinnostunut hänestä.

 • Koskettele häntä. …
 • Naura hänen hauskoille jutuilleen aidosti ja antaumuksella. …
 • Ota katsekontakti ja katso häntä silmiin pitkään.
 • Jos olette viettämässä iltaa ja huomaat hänen lasinsa tyhjenevän, tarjoa hänelle uusi drinkki.

Onko naisilla haluja?

Tulosten mukaan naisten seksuaalinen halu vaihteli merkittävästi, ja parisuhteella oli siinä iso rooli. – Naiset, jotka olivat samassa parisuhteessa tutkimuksen aikana, kokivat suuremman laskun seksuaalisessa halussa kuin naiset, jotka olivat tutkimuksen loppuessa parisuhteessa uuden kumppanin kanssa tai sinkkuja.

Mitä naiselta tulee kun saa orgasmin?

Naisen ejakulaatiossa erittyvä neste on peräisin naisen eturauhasesta. Neste on väriltään valkoista ja olemukseltaan paksua. Nestettä erittyy 0,89–0,52 millilitraa ja se sisältää pääasiassa PSA:ta eli prostataspesifistä antigeeniä. Olemukseltaan naisen ejakuloima neste muistuttaa hyvin paljon miehen siemennestettä.

Miksi nainen huutaa sängyssä?

Naiset huutavat ja voihkivat sängyssä tutkimuksen mukaan sen vuoksi, että he uskovat tällä tavoin seksin olevan parempaa ja nautinnollisempaa. Kymmenestä tutkimukseen osallistuneesta naisesta yhdeksän uskoi, että meteli sängyssä auttaa seksikumppania suoriutumaan paremmin–ja auttaa molempia parempaan nautintoon.

Onko suuteleminen turvallista?

Seksitaudit eivät tartu suutelemalla. On kuitenkin hyvä opetella käyttämään uuden seksikumppanin kanssa aina kondomia tai suuseksisuojaa. Näin suojaa sekä itseään että kumppaniaan seksitaudeilta.

Onko suuteleminen pettämistä?

– Todennäköisesti ensimmäisellä kerralla en jättäisi pitkää suhdetta ja perhettä yhden pusun takia. Toistuva suuteleminen on kuitenkin jo epäkunnioittavaa eikä mene enää vahingon piikkiin. Suuteleminen on pettämistä, sillä ethän suutelisi toista, jos puolisosi seisoisi vieressä.

Mitä tarkoittaa pussailu?

Suudelma on huulilla koskettamista joko tervehdykseksi, kunnioituksen tai alamaisuuden osoituksena, tai rakkauden ja hellyyden osoituksena. Suudelma on joskus myös seksuaalinen. Aiemmin suudelmaa on usein käytetty myös sopimusten vahvistamiseksi.

Miten sanoa pojalle ettei kiinnosta?

Joskus pitää olla hienovarainen, ja siihen tarvitaan diplomatiaa ja sitä että osaa lukea toista. Joskus hienovaraisuuden voi heittää järveen, ja sanoa aivan suoraan EI. Päättelen nimimerkistäsi että tässä tapauksessa on parempi sanoa takiaiselle että en ole sinusta kiinnostunut, älä tuhlaa aikaasi minuun.

Miten saada toinen kiinnostumaan?

8 viettelytyyliä saada mies kiinnostumaan juuri sinusta

 1. Anna hänen tehdä aloite. …
 2. Älä anna hänen ajatella, että hän saa sinut liian aikaisin. …
 3. Älä sano hänelle ”kyllä” liian useasti. …
 4. Anna hänen tuntea, ettei hän voi elää ilman sinua. …
 5. Tee yhdessä vietetystä ajasta niin hyvää, että hän haluaa sinua yhä enemmän.

Onko hän ihastunut?

4 tapaa, joita tarkkailla:

 1. Hän antaa kuulua itsestään usein. Hän soittelee, viestittelee ja on kiinnostunut siitä, mitä sinulle kuuluu. …
 2. Hän haluaa piristää sinua ja tehdä sinut onnelliseksi. …
 3. Hän yrittää tehdä vaikutuksen sinuun. …
 4. Hän kertoo asioistaan sinulle mielellään.

Mitä tarkoittaa suudelma otsalle?

Otsalle annetun suukon on usein ajateltu tarkoittavan sitä, että olette vain ystäviä, kuvataan Totescute.com-sivuilla. Kumppanin osoittama lämmin suudelma otsalle voi kuitenkin tarkoittaa syvää kiintymystä. Relationship Rules -sivuilla puolestaan kuvaillaan, että se on sanaton osoitus arvostuksesta ja kunnioituksesta.

Onko suuteleminen vaikeaa?

Suutelua tai sen nautinnollisuutta on hyvin vaikea teeskennellä. Huulia ja suuta voi kutsua ihmisen rakkausantureiksi. Aivojen tuntoaivokuoresta suuri osa on varattu huulille ja suulle. Suudelma voi kertoa, kohtaavatko kemiat vai eivät, kun kaksi uutta ihmistä kohtaa toisensa.

Onko suuteleminen terveellistä?

Suuteleminen rentouttaa

Intohimoinen suudelma saa sydämen sykkimään nopeammin. Se tehostaa ääreisverenkiertoa, mikä lämmittää ja saa posket punoittamaan. Se myös alentaa verenpainetta ja voi lievittää kipuja ja stressiä.

Mitä suudelma kertoo?

Suudelma voi olla flirttailevan kevyt, leikkisän kujeileva tai kevyt kuin henkäys. Se voi olla aistillisen nautinnollinen, tutkiva, kuunteleva, antoisan joustava, intohimoisen palava ja täynnä rakkautta tai hellyyttä. Suudelmalla voi ilmaista kaipauksen tai aloitteen eroottiseen nautintoon.

Voiko suudella jos on klamydia?

Klamydia, kuten muutkin seksitaudit, tarttuvat suojaamattomassa emätin- tai anaaliyhdynnässä tai suojaamattomassa suuseksissä. Suutelun välityksellä klamydia ei tartu, joten voitte tyttöystäväsi kanssa suudella.

Voiko mies rakastua uudelleen?

Tuttuun kumppaniin on kuitenkin mahdollista rakastua uudelleen hellyyden, flirttailun ja seksuaalisten seikkailujen avulla. Parisuhteen huumaava symbioosivaihe kestää yleensä maksimissaan kolme vuotta. Tämän jälkeen tunteet tasaantuvat, ja kumppanista voi alkaa löytyä enemmän ärsyttäviä kuin hurmaavia piirteitä.

Miksi mies ei halua olla kaveri?

Tämä voi johtua useista eri tekijöistä yhtä aikaa: hän ei saata haluta olla yksin, hän ehkä pitää seurastasi, hän voi tuntea syyllisyyttä jne. Todellisuudessa hän kuitenkin vain leikkii sinulla ja tunteillasi, ja tämä voi aiheuttaa sinulle paljon kärsimystä.

Onko mies kiinnostunut vai ei?

Jos mies on kiinnostunut, huomaat hänen usein nojaavan sinua kohti. Se on merkki siitä, että hän on kiinnostunut tekemään lähempää tuttavuutta. Lähes tahattomilta vaikuttavat hipaisut käsivarteen, jalkaa tai polveen ovat myös hyvä merkki. Rakkaus on vastavuoroista sekä tunteiden että kehojen kohdalla.

Mitä mies haluaa kuulla sängyssä?

Vastausten perusteella mies haluaa kuulla etenkin sen, että nainen haluaa juuri häntä ja juuri nyt. Jopa 30 prosenttia vastaajista halusi kuulla mieluiten lauseen ota minut kovemmin. Myös lauseet haluan sinua sekä tunnut niin kovalta olivat miesten suuressa suosiossa.

Jätä kommentti