Miesten seksilelut

Tuoreen tutkimuksen mukaan lähes 50 prosenttia kaikista miehistä on käyttänyt seksilelua ainakin kerran. Tämä on merkittävä lisäys aiempiin vuosiin verrattuna, ja näyttää siltä, että yhä useammat miehet suhtautuvat avoimesti ajatukseen seksilelujen käytöstä.

Erilaisia miesten seksileluja on paljon, ja voi olla ylivoimaista yrittää selvittää, mikä niistä sopii juuri sinulle. Mutta älä huoli, me olemme täällä auttamassa. Tässä artikkelissa käymme läpi joitakin suosituimpia miehille tarkoitettuja seksileluja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia.

Etsitpä sitten keinoa piristää sooloseksielämääsi tai jotain, jota voit käyttää kumppanin kanssa, on olemassa

Parhaat miesten seksilelut

Miesten seksileluja on monenlaisia. Tässä on parhaat miesten seksilelut:

1. Penispumput: Nämä laitteet on suunniteltu auttamaan miehiä saavuttamaan ja ylläpitämään erektiota.

2. Penisrengas: Näitä laitteita käytetään peniksen tyven ympärillä ja ne voivat auttaa ylläpitämään erektiota.

3. Anaalihelmet: Nämä lelut on suunniteltu stimuloimaan miehen G-pistettä, joka sijaitsee eturauhasessa.

4. Dildot: Näitä leluja voidaan käyttää anaaliseen tai emättimen stimulaatioon.

5. Vibraattorit: Näitä leluja voidaan käyttää peniksen, kivesten tai eturauhasen stimulointiin.

6. Fleslight: Nämä laitteet on suunniteltu jäljittelemään todellisen emätin- tai anaaliyhdynnän tuntemuksia.

7. Miesten masturbaattorit: Näitä laitteita voidaan käyttää yksin tai parin kanssa leikkimiseen.

8. Kegel-pallot: Nämä laitteet on suunniteltu vahvistamaan lantionpohjan lihaksia, mikä voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin.

9. Eturauhashierontalaitteet: Nämä laitteet on suunniteltu stimuloimaan eturauhasta, mikä voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin.

10. Seksikalusteet: Näihin kuuluvat esimerkiksi seksikeinut, -ritsat ja -rampit, jotka voivat lisätä seksielämääsi uusia ulottuvuuksia.

Miesten seksilelujen käytön hyödyt

Seksin suhteen jokaisella on erilaiset mieltymykset. Jotkut pitävät kovasta, toiset taas hitaasta ja aistillisesta. Mutta henkilökohtaisista mieltymyksistäsi riippumatta on yksi asia, joka voi tehdä seksistä entistäkin parempaa: seksilelut.

Aivan oikein, seksilelut eivät ole vain naisille. Myös miehet voivat nauttia niistä! Itse asiassa seksilelujen käytöstä on paljon hyötyä sukupuolesta riippumatta. Tässä on vain muutamia syitä, miksi sinun kannattaa harkita niiden kokeilemista:

1. Miesten seksilelut auttaa sinua kestämään pidempään.

Jos olet joku, jolla on taipumus lopettaa liian nopeasti, seksilelut voivat auttaa sinua kestämään pidempään. Ne voivat tarjota ylimääräistä stimulaatiota, joka voi auttaa sinua hallitsemaan orgasmia. Näin voit pidentää sekä sinun että kumppanisi nautintoa.

2. Ne auttaa sinua kokeilemaan.

Seksilelut voivat auttaa sinua kokeilemaan erilaisia stimulaatiotyyppejä. Ne voivat myös auttaa sinua kokeilemaan erilaisia rooleja seksin aikana. Jos esimerkiksi olet normaalisti alistuva, voit vaihteeksi käyttää strap-on-dildoa ollaksesi dominoiva. Tämä voi auttaa sinua maustamaan seksielämääsi ja pitämään asiat mielenkiintoisina.

3. Ne voivat lisätä nautintoasi.

Seksilelut voivat tarjota ylimääräistä stimulaatiota, joka voi johtaa voimakkaampiin orgasmeihin. Ne voivat myös auttaa sinua tutkimaan kehoasi ja löytämään uusia ja jännittäviä tapoja päästä irti. Käytitpä niitä sitten yksin tai kumppanin kanssa, seksilelut

Parhaat seksilelut miehille

Markkinoilla on paljon erilaisia miehille tarkoitettuja seksileluja, ja voi olla vaikea päättää, mikä niistä sopii sinulle. On kuitenkin olemassa muutamia seksileluja, jotka erottuvat muiden yläpuolelle parhaina vaihtoehtoina miehille.

Yksi parhaista seksileluista miehille on Fleshlight. Fleshlight on realistisen näköinen ja tuntuinen emätin, jota voit käyttää masturbointiin. Se on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu aivan oikealta iholta, ja siinä on sisäinen holkki, joka on vuorattu harjanteilla ja nupeilla, jotka tarjoavat ylimääräistä stimulaatiota. Fleshlight on myös helppo puhdistaa ja erittäin kestävä, joten se kestää pitkään.

Toinen loistava seksilelu miehille on Tenga Egg. Tenga Egg on pieni, munanmuotoinen lelu, jota voi käyttää sekä yksin- että parileikkiin. Se on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista, joka on miellyttävää koskettaa, ja siinä on kuvioitu pinta, joka tarjoaa ylimääräistä stimulaatiota. Tenga Egg on myös helppo puhdistaa ja se on erittäin edullinen, joten se on erinomainen vaihtoehto pienellä budjetilla oleville miehille.

Jos etsit intensiivisempää seksuaalista kokemusta, kannattaa kokeilla eturauhashierojaa. Eturauhashierontalaitteet on suunniteltu stimuloimaan eturauhasta, joka sijaitsee aivan peniksen takana. Kun eturauhasta stimuloidaan, se voi johtaa voimakkaisiin orgasmeihin. Eturauhashierontalaitteet on yleensä valmistettu

Kuinka käyttää miesten seksileluja

Seksilelujen käytössä on muutamia asioita, jotka sinun on pidettävä mielessä. Varmista ennen kaikkea, että puhdistat lelusi ennen ja jälkeen jokaisen käytön. Tämä auttaa ehkäisemään tulehduksia tai ärsytystä.

Seuraavaksi haluat päättää, millaista liukuvoidetta käytät. Vesipohjaiset voiteluaineet ovat aina hyvä valinta, sillä ne eivät vahingoita leluasi. Jos kuitenkin käytät silikonipohjaista lelua, haluat käyttää silikonipohjaista voiteluainetta.

Nyt kun sinulla on lelu ja voiteluaine, on aika ryhtyä hommiin. Aloita levittämällä leluusi voiteluainetta. Aseta sitten lelu kehoosi. Parhaan tuloksen saat kokeilemalla eri iskuja ja nopeuksia. Etsi se, mikä tuntuu hyvältä, ja jatka sen mukaan!

Kun olet valmis, muista puhdistaa lelu uudelleen. Laita se sitten pois seuraavaan kertaan asti.

Miesten seksilelujen historia

Miesten seksilelujen historia on mysteerin peitossa, sillä monet varhaisimmista seksileluista ovat jo kauan sitten kadonneet aikojen saatossa. Tiedämme kuitenkin, että seksilelujen käyttö juontaa juurensa tuhansien vuosien taakse. Varhaisin tunnettu seksilelu on dildo, joka löydettiin luolasta Saksasta ja jonka uskotaan olevan ainakin 28 000 vuotta vanha.

Uskotaan, että muinaiset egyptiläiset käyttivät ensimmäisenä metallia seksilelujen valmistuksessa, ja että ensimmäisen vibraattorin keksivät muinaiset kreikkalaiset. Ensimmäisen kirjatun vibraattorin käytön teki roomalainen lääkäri Galenus, joka suositteli, että naiset käyttäisivät vibraattoria ”hysteeristen paroxysmien” lievittämiseen (mitä nykyään kutsutaan orgasmeiksi).

Seksilelujen käyttö jatkoi leviämistään ympäri maailmaa, ja monet eri kulttuurit antoivat niille oman lisänsä. Esimerkiksi keskiajan Euroopassa monet seksilelut suunniteltiin muistuttamaan eläimiä tai ruumiinosia, joita pidettiin seksuaalisesti vihjailevina.

Viktoriaaninen aika oli erityisen mielenkiintoista aikaa seksilelujen historiassa, sillä monet suosituimmista leluista suunniteltiin sellaisten naisten käyttöön, jotka eivät voineet harrastaa penetroivaa seksiä korsettiensa tiukkuuden vuoksi. Näihin ”ei-penetraatiokykyisiin” seksileluihin kuuluivat esimerkiksi dildo, joka oli suunniteltu työnnettäväksi emättimeen, ja klitorisstimulaattori, jota käytettiin klitoriksen stimuloimiseen.

Jätä kommentti