Seksi joulukalenteri

Seksikäs joulukalenteri on täydellinen tapa lisätä hieman maustetta joulusesonkiin! Tämä juhlava ja tuhma lahja saa sinut ja kumppanisi varmasti joulun viettoon. Kalenteri sisältää 24 päivää höyryäviä aktiviteetteja, jotka vaihtelevat leikkisästä suorastaan tuhmaan. Jokaisena päivänä on erilainen seksuaalinen aktiviteetti, asento tai peli, jota voit kokeilla. Tämä on täydellinen tapa lisätä jännitystä seksielämäänne ja saada teidät molemmat joulun tunnelmaan!

Mikä on seksin joulukalenteri?

Seksin joulukalenteri on hauska tapa lisätä hieman jännitystä joulunviettoonne! Tämäntyyppisessä kalenterissa on tyypillisesti eri seksiasento tai -toiminto jokaiselle joulukuun päivälle, joka johtaa joulupäivään. Tämä voi olla loistava tapa piristää seksielämääsi ja päästä joulun tunnelmaan!

Miksi antaa seksijoulukalenteri lahjaksi?

Seksin joulukalenteri on loistava tapa piristää jouluaikaa! Se, että annat kumppanillesi kalenterin, joka on täynnä tuhmia aktiviteetteja, joista voitte nauttia yhdessä, on huomaavainen ja seksikäs tapa osoittaa hänelle, kuinka paljon välität. Lisäksi se on loistava tapa saada hänet juhlatunnelmaan! Seuraavassa on muutamia vinkkejä oman seksikkään joulukalenterin tekemiseen:

1. Valitse teema. Halusitpa sitten keskittyä esileikkiin, suuseksiin tai johonkin aivan muuhun, valitse kalenterillesi teema ja pysy siinä. Tämä auttaa sinua keksimään luovia ideoita, jotka sopivat valittuun teemaan.

2. Ole luova aktiviteettien suhteen. Kun olet päättänyt teeman, on aika ryhtyä luovaksi! Ajattele laatikon ulkopuolella, kun kyse on kalenteriin sisällytettävistä aktiviteeteista. Mistä kumppanisi nauttisi? Mikä saisi hänet innostumaan?

3. Tee siitä henkilökohtainen. Lisää kalenteriisi henkilökohtainen ote sisällyttämällä siihen parisuhteellenne ominaisia aktiviteetteja. Mitkä ovat kumppanisi lempiasioita? Mitkä ovat hänen fantasioitaan? Mikä saisi hänet tuntemaan itsensä rakastetuksi ja seksikkääksi?

4. Pidä hauskaa! Tämän on tarkoitus olla hauska ja seksikäs kokemus teille molemmille, joten varmistakaa, että nautitte! Älkää ottako itseänne liian vakavasti ja pitäkää hauskaa tutkimalla toisianne uusilla ja jännittävillä tavoilla.

Miten käyttää seksin joulukalenteria?

Jos sinä ja kumppanisi haluatte piristää jouluaikaa, seksin joulukalenteri voi olla hauska ja tuhma tapa tehdä se! Tässä kerrotaan, miten sellaista käytetään:

1. Päätä, kuinka monta päivää haluat tehdä kalenterin. Se voi olla mitä tahansa 12:sta 25:een – tai jopa enemmän, jos tunnet itsesi kunnianhimoiseksi!

2. Kirjoita joka päivä ylös erilainen seksuaalinen toiminta tai fantasia, jota haluaisit kokeilla. Ole niin luova kuin haluat, äläkä pelkää ajatella laatikon ulkopuolella.

3. Kun olet saanut listan, on aika alkaa täyttää kalenteriasi. Joka päivä sinä ja kumppanisi voitte vuorotellen valita listalta jonkin aktiviteetin ja näytellä sen sitten.

4. Jos et löydä ideoita, netistä löytyy runsaasti resursseja – myös meidän oma sivustomme! – jotka voivat auttaa sinua löytämään inspiraatiota.

5. Pidä hauskaa, ja anna juhlakauden olla toistaiseksi tuhmin!

Millaisia ideoita aktiviteeteista voisi sisällyttää seksin joulukalenteriin?

Jos sinä ja kumppanisi etsitte hauskoja ja tuhmia ideoita seksielämäänne tänä jouluna, seksin joulukalenteri voi olla juuri sitä, mitä tarvitsette! Tässä on muutamia ideoita aktiviteeteiksi, joita voit sisällyttää omaan henkilökohtaiseen kalenteriisi:

1. Harrastakaa seksiä joka päivä uudessa paikassa. Tämä voi olla eri huoneessa talossa, ulkona, autossa jne.

2. Kokeile joka päivä uutta asentoa. Verkossa tai kirjoissa on valtavasti resursseja, jotka auttavat sinua löytämään uusia ja jännittäviä asentoja kokeiltavaksi.

3. Piristä esileikkiä uusilla leluilla tai leikeillä. Tämä on loistava tapa lisätä jännitystä ja odotusta seksielämäänne.

4. Antakaa ja ottakaa vuorotellen suuseksiä. Tämä on hyvä tapa keskittyä toisiinne ja sekoittaa asioita hieman.

5. Harrastakaa seksiä eri aikaan päivästä kuin yleensä. Tämä voi olla aamulla, iltapäivällä, illalla tai jopa yöllä!

6. Olkaa luovia pukujen ja roolileikkien kanssa. Tämä on loistava tapa lisätä seksielämääsi hauskuutta ja jännitystä.

7. Kokeile anaalileikkiä. Tämä on loistava tapa lisätä uusia ja jännittäviä tuntemuksia seksielämääsi.

8. Hierokaa toisianne. Tämä on loistava tapa rentoutua ja luoda yhteys toisiinne.

9. Olkaa vuorotellen vastuussa. Tämä on loistava

Miten seksijoulukalenteri voi lisätä jännitystä seksielämäänne?

On taas se aika vuodesta! Aika, jolloin me kaikki alamme miettiä, mitä lahjoja annamme rakkaillemme. Jos etsit keinoa lisätä seksielämääsi hieman ylimääräistä jännitystä, miksi et harkitsisi seksin joulukalenteria?

Seksin joulukalenteri on loistava tapa lisätä hieman lisämaustetta makuuhuoneen leikkeihin. Joka joulua edeltävä päivä sinä ja kumppanisi voitte avata yhden kalenterin ikkunoista ja nauttia uudesta seksiseikkailusta. Olipa kyse sitten uuden asennon kokeilemisesta, seksikkäillä leluilla leikkimisestä tai vain pitkästä, hitaasta rakasteluistunnosta, seksin joulukalenteri on loistava tapa lisätä seksielämäänne lisää jännitystä.

Jos et ole varma, mistä aloittaa, on paljon verkkosivustoja, jotka tarjoavat tulostettavia seksikalentereita. Valitse vain tarpeisiisi parhaiten sopiva ja tulosta se. Aloita sitten täyttämään ikkunoita kaikilla tuhmilla asioilla, joita sinä ja kumppanisi haluatte kokeilla.

Seksin joulukalenteri ei ole vain loistava tapa lisätä seksielämäänne ylimääräistä jännitystä, vaan se on myös loistava tapa saada teidät molemmat tunnelmaan joulun viettoon. Joten, mitä sinä odotat? Hanki kalenteri ja ala laskea päiviä jouluun!

Usein kysyttyjä kysymyksiä aiheesta Seksi joulukalenteri

Mitä aikuisten Joulukalenteriin?

Joulukalenteri on mukava yllätys myös aikuisille ja tänä vuonna aion sellaisen toteuttaa työkavereille.

Ideoita itsetehtyyn joulukalenteriin

 • Tarroja.
 • Pikkulegoja.
 • Pieni satukirja.
 • Pienet värikynät.
 • Värityskuva.
 • Muovailuvahaa.
 • Piparimuotti ja yhteiset leivontatalkoot.
 • Heijastin.

Mitä laittaa miehen Joulukalenteriin?

Joulukalenteri miehelle

 1. Lämpöiset hanskat.
 2. Vuosikerta Blossa-glögi, joulutorttumarmeladit ja lupaus kuuman tonttutytön illalla tarjoamista herkuista.
 3. Munakello (mieheni oli hyvin näreissään kun vahingossa rikoin edellisen munakellomme, ruokaa kun ei kuulemma voi tehdä onnistuneesti ilman)

Mikä on joulukalenteri ohjelma?

Joulukalenteri on joulun aikaan esitettävä televisio-ohjelmien lajityyppi, joka on yleensä suunnattu lapsille. Joulukalenteri on yleensä sarja, jossa on yksi jakso jokaiselle päivälle joulukuun 1. päivästä aina jouluaattoon. Idea jäljittelee joulukalenteri-esineitä, joissa on luukku jokaiselle 24 päivälle.

Mitä voi laittaa itse tehtyyn Joulukalenteriin?

Mitä laittaa joulukalenterin luukkuihin lapselle?

 • Pienen legopaketin palaset niin, että joka päivä lapsi saa muutaman uuden palan kokonaisuudesta.
 • Pikkuauto.
 • Pieni eläinlelu.
 • Loruja.
 • Iltasatuja.
 • Palapelin paloja.
 • Ilmapalloja.
 • Saippuakuplia.

Mitä joulukalenterin täytteeksi?

Ideoita joulukalenterin täytteeksi

 • Suklaa ja karkit/ muut herkut. Tämä on takuuhitti lähes kaiken ikäisten kohdalla, pahasti ei voi mennä metsään. …
 • Lelut. Monelle lapselle uppoaisi varmasti pienet lelut, joita esim. …
 • Hyödylliset tarvikkeet. …
 • Legot tai palapeli. …
 • Joulukoristeita. …
 • Askartelutarvikkeita. …
 • Tarroja. …
 • Satuhieronta.

Mitä laittaa Joulukalenteriin teinille?

Teinille pussikalenteriin voi laittaa myös, leffaliput, heijastimia, kyniä, magneetteja, mietelauseita, rahaa, popsocketteja, arpoja, herkkuja ja vaikkapa koristeita joulukuuseen.

Mitä voi laittaa Joulukalenteriin?

24 ihanaa ideaa joulukalenteriin

 1. Tatuoinnit ovat edullinen ja kiva ylläri joulukalenteriin. …
 2. Pitäkää piparitalkoot. …
 3. Kuunnelkaa joululauluja. …
 4. Aika kirjoittaa Joulupukille! …
 5. Viekää lahja joulukeräykseen. …
 6. Pitäkää pikkujoulut perheen kesken!
 7. Kivoista magneeteista riittää monen päivän luukkuihin.

Jätä kommentti