Seksilelut

Seksilelut voivat piristää seksielämääsi, olitpa sitten parisuhteessa tai sinkku. Markkinoilla on tarjolla kaikenlaisia seksileluja vibraattoreista ja dildoista anaalihelmiin ja kalurirenkaisiin. Olivatpa kiinnostuksesi kohteet mitkä tahansa, on olemassa seksilelu, joka voi auttaa sinua harrastamaan parempaa seksiä.

Jos olet uusi seksilelujen maailmassa, vaihtoehtojen valtava määrä voi olla ylivoimainen. Mistä tiedät, mistä aloittaa? Mikä on vibraattori ja dildo? Mitkä ovat niiden erot? Tarvitsetko molempia?

Suosituimmat seksilelut

Vibraattorit: Vibraattorit ovat yksi suosituimmista naisten seksileluista. Niitä on kaikenmuotoisia ja -kokoisia, pienistä luodinvibraattoreista isompiin sauvatyylisiin vibraattoreihin. Vibraattoreita voidaan käyttää klitoriksen stimulaatioon, emättimen stimulaatioon tai molempiin.

Dildot: Dildot ovat falloksen muotoisia seksileluja, joita voidaan käyttää emättimen tai peräaukon tunkeutumiseen. Niitä on saatavana eri materiaaleista, kuten silikonista, lasista ja metallista.

Anaalilelut: Anaalilelut, kuten anaalikoukku ja anaalivibraattori on suunniteltu anaaliseen tunkeutumiseen ja stimulaatioon. Niitä on monen muotoisia ja kokoisia, pienistä anaalihelmistä isompiin anaalidildoihin.

Pepputulpat: Perätulpat ovat anaalileluja, jotka on suunniteltu työnnettäviksi peräaukkoon ja jätettäviksi paikalleen seksuaalisen toiminnan aikana. Niitä on saatavana erilaisista materiaaleista, kuten silikonista, lasista ja metallista.

Bondage-välineet: Bondage-välineisiin kuuluvat esimerkiksi käsiraudat, silmäsiteet, suupallo ja ruoskat. Niitä voidaan käyttää lisäämään seksielämääsi hieman jännitystä ja vaihtelua. Bondage välineet ovat suosittu seksilelu pariskunnille.

Fleshlight eli tekopillu: Suosittu miesten seksilelu, joka jäljittelee aitoa vaginaa.

Strap-on dildo ovat eräänlainen seksilelu, jota voidaan käyttää emättimen tai anaalin penetraatioon. Niitä on monenlaisia muotoja ja kokoja, joten voit löytää vartalollesi sopivan.

Seksikalusteet: Seksikalusteet voivat olla loistava tapa piristää seksielämääsi, ja ne voivat tarjota sinulle uusia ja jännittäviä tapoja harrastaa seksiä. Seksikeinuista Liberatoriin seksikalusteet voivat auttaa sinua tutkimaan uusia asentoja ja pitämään hauskaa makuuhuoneessa.

Seksilelujen käytön edut

Seksilelujen käytöstä on monia etuja, ja kuka tahansa voi nauttia niistä seksuaalisesta suuntautumisesta tai parisuhdetilanteesta riippumatta. Seksilelut voivat esimerkiksi:

– Parantaa seksuaalista nautintoa: Seksilelut voivat auttaa sinua saamaan voimakkaampia ja intensiivisempiä orgasmeja. Niitä voidaan myös käyttää stimuloimaan kehon eri osia, mikä tarjoaa uusia ja erilaisia tuntemuksia.

– Voidaan käyttää soololeikkeihin: Jos sinulla ei ole kumppania tai jos haluat vain nauttia ”omasta” ajasta, seksilelut voivat olla hyvä tapa kokea seksuaalista nautintoa.

– Lisää jännitystä seksielämääsi: Jos seksielämästäsi on tullut hieman rutiininomaista, seksilelut voivat auttaa sinua piristämään asioita. Uusien asioiden kokeileminen yhdessä voi auttaa sinua tuntemaan enemmän yhteyttä kumppanisi kanssa ja tehdä seksistä hauskempaa.

– Voidaan käyttää kaikenlaiseen seksuaaliseen toimintaan: Seksilelut eivät ole vain emätin- tai anaaliyhdyntää varten. Niitä voidaan käyttää muunlaiseen seksuaaliseen toimintaan, kuten suuseksiin, manuaaliseen stimulaatioon ja muuhun.

– Auttaa sinua tutkimaan seksuaalisuuttasi: Jos et ole varma, mistä pidät tai haluat kokeilla uusia asioita, seksilelut voivat auttaa sinua tutkimaan seksuaalisuuttasi turvallisella ja hauskalla tavalla.

– Ne ovat hauska tapa luoda yhteyksiä kumppanisi kanssa: Uusien asioiden kokeileminen yhdessä voi auttaa sinua tuntemaan itsesi läheisemmäksi kumppanisi kanssa ja voi tehdä hauskasta ja leikkisästä yhdessäolosta hauskaa.

Miten valita oikea seksilelu

Oikean seksilelun valinnassa on tärkeää ottaa huomioon, mistä sinä ja kumppanisi (kumppanisi) nautitte. Pidätkö mieluummin klitorisstimulaatiosta? G-pisteen stimuloinnista? Molempia? Pidätkö tiukasta painostuksesta vai pehmeästä, hellävaraisesta hyväilystä?

Markkinoilla on niin monenlaisia seksileluja, vibraattoreista ja dildoista anaalihelmiin ja pyllytulppiin. Voi olla vaikeaa päättää, mikä niistä sopii sinulle. Mutta älä huoli, me autamme sinua.

Tässä on muutamia asioita, jotka kannattaa pitää mielessä seksilelua valitessa:

-Vartalosi: Mikä tuntuu sinusta hyvältä? Mitkä ovat erogeeniset vyöhykkeesi? Kokeile erilaisia stimulaatioita, kunnes löydät sen, mikä tuntuu parhaalta.

-Kumppanisi (kumppanisi): Mistä he pitävät? Mitkä ovat heidän erogeeniset vyöhykkeensä? Keskustelkaa siitä, mitä olette molemmat kiinnostuneita kokeilemaan.

-Budjettisi: Seksilelujen hinta voi vaihdella 20 dollarista yli 200 dollariin. Päätä, kuinka paljon haluat käyttää ennen ostosten tekemistä.

-Materiaali: Seksilelut on yleensä valmistettu joko silikonista, lateksista tai muovista. Silikoni on vartalolle turvallisin vaihtoehto, ja sen jälkeen tulee lateksi. Muovi on edullisin vaihtoehto, mutta se voi sisältää haitallisia kemikaaleja.

-Koko: Kaikki seksilelut eivät ole samanlaisia. Jotkut ovat pieniä ja huomaamattomia, toiset taas suuria ja tilaa vieviä. Harkitse, mikä koko on sinulle ja sinun

Kuinka käyttää seksileluja

Seksileluja voi käyttää monella tavalla. Voit käyttää niitä yksin tai kumppanin kanssa. Seuraavassa on muutamia vinkkejä siitä, miten saat seksileluistasi kaiken irti:

– Kokeile, mistä pidät. Ei ole olemassa oikeaa tai väärää tapaa käyttää seksileluja. Kyse on siitä, mikä tuntuu sinusta hyvältä.

– Aloita hitaasti. Jos käytät vibraattoria ensimmäistä kertaa, aloita pienimmällä asetuksella. Kun olet tottunut tunteeseen, voit lisätä voimakkuutta.

– Muista liukuvoide. Tämä auttaa vähentämään kitkaa ja tekee kokemuksesta miellyttävämmän.

– Ole puhdas. Pese seksilelusi ennen ja jälkeen käytön. Tämä auttaa pitämään ne bakteerittomina.

– pidä hauskaa! Seksin pitäisi olla nautinnollista. Rentoudu siis ja anna itsesi mennä.

Seksilelujen käytön haitat

Seksilelujen käytössä on muutamia haittoja, jotka sinun on hyvä tiedostaa ennen kuin sukellat itsensä tyydyttämisen maailmaan. Ensimmäinen on se, että seksilelut voivat olla kalliita. Jos et ole varovainen, voit helposti tuhlata paljon rahaa seksileluihin saamatta niistä juurikaan hyötyä. Toinen seksilelujen haittapuoli on, että ne voivat aiheuttaa riippuvuutta. Jos huomaat käyttäväsi niitä yhä enemmän ja enemmän, saatat alkaa luottaa siihen, että ne saavat sinut laukeamaan, mikä voi olla ongelma, jos sinulla ei ole niitä mukanasi, kun haluat harrastaa seksiä. Lopuksi, seksilelut voivat olla vaarallisia, jos niitä ei käytetä oikein. Jos et ole varovainen, voit satuttaa itsesi seksilelun avulla, joten on tärkeää lukea ohjeet ja olla tietoinen riskeistä ennen kuin käytät seksilelua.

Jätä kommentti